+32489123253 info@ottocare.be
Wij reinigen, verzorgen en beschermen uw wagen in Antwerpen

Over OttoCare

Niet iedere auto is geschikt voor de wasstraat. En niet iedere autobezitter wil zelf uren wil doorbrengen met het schoonmaken en onderhouden van de niet-gemotoriseerde onderdelen van de auto. Daarom zijn wij er! Autoliefhebbers die het als hun missie zien om een auto weer te laten blinken en schitteren.
Sommige auto’s zijn heel delicaat zoals bijvoorbeeld oldtimers, auto’s met een soft-top. Maar ook een nieuwe Mercedes rijdt je niet zonder zorgen de wasstraat in of kun je met een gerust hart toevertrouwen aan een enthousiaste buurjongen. Het schoonmaken van het interieur en de verzorging en onderhoud van uw lak, velgen en uitlaat is iets wat het beste door professionals kan worden gedaan. Zo zorgt u er niet alleen voor dat uw auto er van binnen en van buiten weer prachtig uitziet, maar het werkt ook positief voor het behouden van de waarde van uw auto of wagenpark!

Een geautomatiseerde wasstraat kan enorm veel schade aan de lak van uw auto toebrengen. Ook wanneer u het wassen van de auto aan ongediplomeerden overlaat loopt u de kans op onherstelbare beschadigingen aan de lak, velgen of bekleding. Kies daarom voor Ottocare.

Onze Missie

Ottocare is er om u deze zorg uit handen te nemen. Bij Ottocare kunt u rekenen op vakkundig werk met oog voor detail. Ottocare zorgt voor een professionele schoonmaakbeurt van de binnen- en buitenkant van uw auto, pleegt obderhoud aan uw lak en interieur zodat uw auto er weer als nieuw uitziet en eventuele nare luchtjes in de auto zijn verdwenen.

Naast professionele auto-cleaners zijn wij ook échte autoliefhebbers. Het is ons aan het hart gelegen om alle auto’s er weer uit te laten zien zoals ze eruit zagen toen ze voor het eerst in de showroom stonden, of zojuist bij u thuis afgeleverd werden.

Wij reinigen, verzorgen en beschermen uw wagen in Antwerpen

Hoe gaat dit in zijn werk?

Heel gemakkelijk!
Kies één van de schoonmaakpakketten, maak een afspraak en wij komen op uw locatie voorrijden. Onze bedrijfsbus is volledig uitgerust met alleen de allerbeste professionele materialen en producten om ervoor te zorgen dat uw ijzeren ros met gemak de tand des tijds in topconditie weerstaat en er als nieuw blijft uitzien.

FEIT Wanneer u uw auto eerst grondig en professioneel laat schoonmaken brengt deze beduidend meer op in de verkoop!

Bekijk onze paketten

Maak een afspraak

Contacteer ons

Contact 

Klaterstraat 18 bus 2, Rijkevorsel

+32/489/123/253

info@ottocare.be

Doelgroepen

  • Particulieren
  • Bedrijven & concessiehouders
  • Leasing Maatschappijen
  • Kleine- en middelgrote KMO's
  • Fleetbeheerders
× Hoe kan ik je helpen?