+32489123253 info@ottocare.be

Maak uw afspraak

4 + 9 =

Adres

Klaterstraat 18 bus 2, Rijkevorsel

Telefoon

+324/89/123/253

Stuur een bericht

info@ottocare.be

Neem contact op met een professional

Stuur een bericht

info@ottocare.be

Wij_reinigen__verzorgen_en_beschermen_uw_wagen11-removebg-preview

Veel gestelde vragen

Onze regio

Wij komen met onze volledig uitgeruste Ottocare Bedrijfswagen naar u toe! Dit betekent dat u zelf kunt bepalen waar en wanneer het u het beste uitkomt. U hoeft uw auto of wagenpark niet naar ons toe te brengen, te wachten of later terug te komen om uw schone glimmende auto weer op te halen; wij doen dit op de door u gekozen locatie. De gehele behandeling neemt slechts enkele uren in beslag (afhankelijk van het door u gekozen pakket) zodat u ook niet lang zonder auto hoeft te zitten.

Wij werken voornamelijk in de regio Antwerpen; Brasschaat, Wijnegem, Wommelgem, Schoten, etc. Wilt u dat wij ook bij u langskomen? Geen enkel probleem! Neem even contact met ons op om een datum vast te stellen en uw adres door te geven, dan zorgen wij ervoor dat onze mobiele cleaningservice ook bij u aan de slag gaat.

 

Onze werktijden

Wij werken ook na kantoortijden en op zon- en feestdagen. We begrijpen dat u als autobezitter uw auto moeilijk kan missen. Daarom komen wij niet alleen naar u toe, maar werken wij ook na sluitingstijden, in het weekend en tijdens de feestdagen. In de meeste gevallen kan uw auto dezelfde week nog door ons laten behandelen. Heeft u meerdere auto’s of een wagenpark, dan verzoeken wij u dit tijdig aan ons te melden zodat wij dit goed kunnen inplannen. 

 

Wassen met borstel of microdoeken?

Er wordt gewassen met zogenoemde microdoeken. Anders dan borstels gegarandeerd de microvezel een krasloos en beter wasresultaat.

Is velgenreiniger schadelijk voor de lak?

Nee, de velgenreiniger kan geen enkele schade opleveren aan de lak.

 

Veiliger?

Een goed onderhouden en schone auto is (door onderzoek aangetoond) veel beter zichtbaar in het verkeer. Ook uw verlichting is krachtiger. Dat is toch een goede reden? Maximale veiligheid voor u en uw kinderen. Schone ruiten geven bovendien een beter zicht op de weg en op u medeweggebruikers.

 

Wat houdt wax in?

Door middel van de wax wordt er een beschermingslaag op de auto gespoten. Deze wax beschermt de auto ongeveer 2 tot 3 weken voor schadelijke invloeden van buitenaf.

Wat houdt NANO in?

Nano is een moleculaire film die de laklaag beschermt. Het koetswerk wordt aangevallen door zouten en UV-stralen waardoor een vuilfilm zich kan hechten aan de lak. Na een grondige reiniging beschermt de Nano film uw lak met een langdurige vuilafstotende werking: zure regen en straatvuil hechten zich minder aan het oppervlak.

 

Vragen is vrij

Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem gerust even telefonisch contact met ons op! Wij staan u graag te woord. U kunt ook een terugbel afspraak maken of ons per email bereiken via het contactformulier op deze site.

 

Contact 

Klaterstraat 18 bus 2, Rijkevorsel

+32/489/123/253

info@ottocare.be

Doelgroepen

  • Particulieren
  • Bedrijven & concessiehouders
  • Leasing Maatschappijen
  • Kleine- en middelgrote KMO's
  • Fleetbeheerders
× Hoe kan ik je helpen?